image
image

Παροχές Πρωταθλήματος

image
image

Αναβάθμιση σε επαγγελματικη βιντεοσκοπημένη καλύψη με Full HD ανάλυση με τη νέα υπέρ κάμερα που ζουμαρει και ακολουθει την μπαλα με σταθεροποιητη εικονας!

Κάλυψη όλων των αγώνων ακόμα και των Φιλικών με τη νέα υπέρ κάμερα!! Νέα υπέρ κάμερα Αποτελείται από δύο ξεχωριστές υπέρ ψηφιακές κάμερες με κάλυψη 4K έτσι ώστε να μη χάνετε ούτε γωνιά του γηπέδου. Η εικόνα ενώνεται με ειδικό λογισμικό και το αποτέλεσμα σε fullhd είναι πραγματικά εντυπωσιακό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματικές τηλεοπτικές καλύψεις κανονικων επαγγελματικών αγώνων ποδοσφαίρου. Αυτόματη καταγραφή της πορείας της μπάλας ακόμα και zoom μπροστά από τα δύο τέρματα. Απόλυτη σταθερότητα στην εικόνα αφού όλα γίνονται ψηφιακά χωρίς "τρεμόπαιγμα" τα αφού δεν υπάρχει ανθρώπινο χέρι.!!! Δείγματα στο κανάλι στο YouTube Thodoris piratikos!!Πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και για πρώτη φορά επαγγελματική τηλεοπτική κάλυψη σε ερασιτεχνικά παιχνίδια μίνι ποδοσφαίρου!!!! ΔΕΙΓΜΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=kDRamEc0Bu4

Αναβάθμιση συνολικά της δομής του πρωταθλήματος με ένα προκαταρκτικό γύρo ταξινομήσης των ομάδων κατά δυναμικότητα.

Κατηγοριοποίηση των ομάδων ανάλογα με τη δυναμηκοτητα. Α γύρος κατατακτήριος 8 εως 12 ομάδες κάθε όμιλος Μετα το τέλος του α γύρου ενωνονται οι όμιλοι οι πρώτες ομάδες στη βαθμολογία ξεκινούν πάλι νεο όμιλο των δυνατών!!Επίσης οι από την μέση και κάτω επισης ξεκινούν πάλι απο την αρχη με τον όμιλο της Β κατηγόριας!!! Επαθλο και στον δυνατό πρωταθλητη και στον αδύνατο!!

image
image
image
image

ΝΕΟ site του πρωταθλήματος με άμεση online ενημέρωση βαθμολογίες βίντεο ακόμα και live scores!!!

Πρώτοι σκόρερ και MVP Και βέβαια το πρόγραμμα με τις ώρες του πρωταθλήματος. On line registration, Ολες οι παροχες συγκεντρομένες πια στο site έτσι ώστε να μην ψαχνεται πουθενα αλλου εκτός απο 5x5football.gr Οι σελιδα μας πια θα περιλαμβανει

Σελίδα για Live μεταδοση
Σελίδα για Μαγνητοσκοπημενα βιντεο
Σελίδα πρωταθλήματος με Βαθμολογίες προγραμμα αποτελέσματα πρώτους σκόρερ, mvp,fair play,συνθέσεις ομάδων με φωτογραφίες κάθε παιχτη και τα στατιστικά του επίσης όπως αριθμο παιχνιδιών συμμετοχης,πόσα γκολ έχει καθώς και κάρτες!!
Σελίδα news για ολα τα τελευταια νέα και φώτο απο το πρωτάθλημα
Σελίδα HALL OF FAME με την ιστορια και τους πρωταθλητές του γηπεδου, lινκς για όλα τα βίντεο των τελικών!!
Τέλος, LIVESCORES οπου θα φαινεται το λεπτό οι σκόρερ και το αποτέλεσμα του αγώνα την ώρα που παίζεται!!!

Nέα εφαρμογή πρόγραμμα live ενημέρωση livescore Και βέβαια θα είναι πολύ πιο απλή από την προηγούμενη!!!!!

Θα περιέχει φώτο παιχτών συνθέσεις ,εμβλήματα ομάδων,ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα,στατιστικά παιχτών ,ηλεκτρονική αθλητικη εφημεριδα με τα τελευταία νεα.Και τέλος και κυριότερο η ίδια εφαρμόγη θα κράταει το σκορ,τους σκορερ,κάρτες και το χρόνο για τον διαιτητη μεσα από το κινητό του οποιου θα ενημερώνεται και το live score!!!Τέλος η γραφειοκρατία με τα φύλλα αγωνος για τους διαιτητες μας, τα πάντα ηλεκτρονικά!! Ακόμα οι παιχτες θα μπόρουν να ενημερώνουν με φωτο αλλά και το ρόστερ της ομάδας με εγκριση βέβαια του διαχειριστή Και βέβαια θα συνεχίσουμε να παρέχουμε και όλα τα καλούδια όπως ανάλυση Αγώνων στο Facebook φωτογραφίες ομάδων εμβλήματα φωτογραφίες παικτών συμμετοχή του πρωταθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με έπαθλο ταξίδι στο εξωτερικό βίντεο clip με τα καλύτερα γκολ αθλητική εκπομπή και όλες τις άλλες παροχές που πρώτα το Παλατάκι TV έδειξε και οδηγεί στον ανταγωνισμό!!! Για όλους αυτούς τους λόγους από δω και πέρα το πρωτάθλημα μας θα ονομάζεται Diamond League!!!!!

image
image